Uređenje kupatila

Uređenje kupatila

Kupatila predstavljaju relaksirajuće oaze u svakom domu. Ovi prostori su najčešće najmanje površine unutar svakog doma, ali to ne umanjuje njihov značaj i njihovu estetsku vrednost.

Posebnu ulogu prilikom uređenja kupatila morate posvetiti izboru boja, tekstura i materijala koje će upotpuniti vaš prostor, jer za razliku od ostalih prostorija unutar vašeg doma, kupatilo obiluje velikom količinom pare i vode, koje mogu znatno uništiti ili narušiti izgled i kvalitet upotrebljenog materijala.

Nastavi sa čitanjem

Potkrovlje

Od potkrovlja do mesta za život

Potkrovlja se često smatraju veoma nepogodnim za život, i njihovo projektovanje i uređenje sa sobom nosi niz poteškoća. Za iskusnog arhitektu sve ove poteškoće zapravo predstavljaju samo izazov kom treba pristupiti na poseban način, te ovi prostori mogu postati prave male oaze na vrhovima zgrada. Za one koji vole pomalo netipične stambene prostore, potkrovlje predstavlja idealan izbor. Dobrom funkcionalnom organizacijom, pozicijom krovnih prozora i izborom adekvatnog nameštaja, čak i iz naizgled mračnog i negostoljubivog prostora može se stvoriti prijatan i udoban ambijent.

Nastavi sa čitanjem

Parket

Kako izabrati parket?

Odlučili ste da postojeći pod zamenite parketom i potrebna vam je pomoć oko izbora odgovarajućeg parketa za vaš dom. Na ovoj strani možete naći nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir.

Nastavi sa čitanjem

Lapitec materijal

Spajanje tradicije i kreativnosti

Kroz dizajn stvaramo enterijer bez premca, spajamo iskustvo prošlosti i energiju sadašnjosti, kako bi kreirali novu budućnost razigranosti i stabilnosti! U neprekidnim istraživanjima i proučavanjima inovativnih materijala, odlučili smo se za LAPITEC, kao materijal budućnosti!

Pročitaj više