• Za sve vrste usluga, naš tim je tu.

  Za sve vrste usluga, naš tim je tu.

Delatnosti kojima se bavimo su...

Gipsarski radovi

Gipsarski radovi spadaju u moderne građevinske metode jer predstavljaju sistem koji se lako postavlja, sistem koji ima odlična svojstva i karakteristike a uz sve to treba napomenuti da troškovi izgradnje nisu previsoki i imaju dekorativan i estetski karakter.

Rasveta

Usluge ugradnje i montaže rasvete za sve vrste objekata. Rasveta koju projektujemo i ugrađujemo je funkcionalna i dekorativna. Takođe, LED rasveta sa mogućnošću digitalnog upravljanja osvetljenjem u privatnim i poslovnim objektima deo je naše ponude.

Grejanje

Ugradnja i instalacija različitih sistema centralnog grejanja: Prodaja opreme, proračun i ugradnja. Radijatorsko grejanje, podno grejanje, etažno grejanje ..

Keramičarski radovi

Adaptacija starih kupatila i kuhinja, skidanje pločica, postavljanje kada, oblaganje stepeništa, terasa, cokle, bordure, izrada pločica na lepak i materijal (cement i pesak), ravnajućih podova, vodovod, hidroizolacija.

Montažne kuće

Usuge izgradnje i projektovanja montažnih kuća. Pored postojećih modela kuća, pružamo vam mogućnost izrade projekata u potpunosti prema vašim željama.

Termoizolacija

Usluge termoizolacije se odnose na ugradnju termo ploča na spoljnim zidovima objekata po najnovijim standardima, ugradnju termo zaštite unutar prostorija, u potkrovljima na unutrašnjim stranama krova i iznad plafona u objektima gde je prostor ispod krova nekorišćen.

Elektroinstalacija

Elektrotehničke instalcije. elektroenergetske instalacije; izrada i montaža razvodnih ormana za energetiku, EMP i BMS; instalacije unutrašnje i spoljne dekorativne rasvete; instalacije za napajanje rashladnih i toplotnih podstanica; instalacije za napajanje tehnoloških potrošača...

Klimatizacija

Nudimo usluge projektovanja, prodaje, instalacije i servisiranja klimatizacionih sistema. Pokrivamo oblasti rezidencijalne, komercijalne, tehničke i industrijske klimatizacije.

Ventilacija

Usluge projektovanja i instalacije ventilacionih kanala i cevi, vazdušnih zavesa, rešetaka, klapni, plafonskih anemostata, difuzora, regulatora, ventila..

Stolarija

Usluge proizvodnje i montaže PVC i ALU vrata i prozora. Uz to, velik izbor i montaža roletni, komarnika, zavesa, venecijanera, kao i RAL montaža.

Dizajn enterijera

Usluge enterijerskog projektovanja. izrada projektnog rešenja s 3D vizuelnim modelom; razrada funkcije prostora; odabir boja, materijala i tkanina; definisanje položaja...

Vodovod

Usluge projektovanja i ugradnje automatizovanih sistema za navodnjavanje. Prilikom izgradnje sistema za navodnjavanje vrši se postavljanje cevi sistema za navodnjavanje, ugradnja šahtova sa elektromagnetnim ventilima, priključenje na vodovod, postavljanje prskalica...

Trenutne akcije

preuređenje doma

Paket usluga za privatni prostor

 • Gipsarski radovi
 • Keramika i vodovod
 • Stolarija
 • Termoizolacija i fasada
 • Izolacija
Kontaktirajte nas

Preuređenje prostorije

Paket usluga za odabranu prostoriju

 • Gipsarski radovi
 • Keramika i vodovod
 • Klimatizacija i ventilacija
 • Dizajn enterijera
 • Termoizolacija
Kontaktirajte nas
 • Zadovoljna osoba

  Zadovoljna osoba

  “Oduševljen sam radom koji je Ideal Dom učinio za mene. Svaku moju zamisao su uspeli da realizuju i sada imam kuću kakvu sam samo zamišljao. Neizmerno sam im zahvalan.”

  Gospodin Zadovoljan
  Kralj

 • Još jedna

  Još jedna

  “Kada jedan tim ume da uradi sve - onda znaš da si dobro izabrao. Još hiljadu puta bih birala Ideal Dom!”

  Gospođica klijent
  Domaćica

 • Treći zadovoljni korisnik

  Treći zadovoljni korisnik

  “Za našu firmu bile su potrebne neke zaista specifične stvari. Malo je reći da smo zadovoljni onim što je Ideal Dom uradio za nas. Hvala!”

  Gospodin Klijent
  Direktor firmice